onderhoudproducten van schoenen oss

Goed onderhoud verlengt de levensduur van je schoenen

Wanneer je jouw schoenen goed onderhoud heb je uiteraard veel langer plezier ervan. Dat is met heel veel dingen en voor schoenen niet anders. Neem dus af en toe even de tijd om je schoenen te onderhouden.

Hiervoor heeft Schoenmaker John Moes de juiste producten in huis. In mijn winkel verkoop ik enkel kwaliteitsproducten zodat jij zonder zorgen met deze onderhoudsproducten jouw schoenen een opfrisbeurt kunt geven.

Geniet langer van je schoenen

Wanneer je een paar fijne schoenen hebt wil je hier natuurlijk zolang mogelijk van genieten. Goed onderhoud is dan dus ook geen overbodige luxe. Veel mensen slaan dit echter over en voor je het weet zijn je schoenen oud en versleten, zonde!

Schoenen onderhouden is ook echt niet moeilijk. De producten die je hiervoor nodig hebt verkoop ik allemaal in de winkel en uiteraard zal ik je graag voorzien van vakkundig advies. Ik denk met je mee wat de beste behandeling is voor jouw schoenen en hoe jij er zo lang mogelijk van kunt genieten. Loop dus gerust eens binnen voor een blik op onze producten en een goed advies!

Onderhoudsproducten voor schoenen in Oss en omgeving

Woon je in Oss of omgeving? Dan ben je van harte welkom in onze winkel op de Heuvel 20 in Oss. 6 dagen per week staat de deur voor je open en voorzie ik je graag van een adviserend gesprek en de juiste producten. Graag tot ziens!

John Moes, de vakkundige schoenmaker in OSS

Meer dan 37 jaar ervaring

Met meer dan 37 jaar ervaring is schoenmaker John Moes de beste keuze in Oss en omgeving.

Lid van de Schoenmakersgilde

Uiteraard zijn wij lid van de Schoenmakersgilde

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Betaal altijd de juiste prijs voor goede kwaliteit.

Persoonlijke service

John Moes staat voor persoonlijk, meedenkend en vakkundig advies

Ruim assortiment

Niet alleen voor schoenreparaties, maar ook sleutelservice en naamborden.

Altijd een vakkundig advies bij Schoenmaker John Moes

Al ruim 37 jaar weten mijn klanten mij te vinden als hun schoenen niet meer helemaal in orde zijn. Schoenreparaties voer ik dan ook met liefde voor ze uit, maar ook voor de onderhoudsproducten om ze mooi te houden kun je bij mij terecht. Goed onderhoud voorkomt dat schoenen eerder slijten en afgeschreven worden. Op langere termijn kan je dit dus zeker geld besparen.

Geef je schoenen wat ze verdienen. Niet alleen de aandacht in de zin van een onderhoudsbeurt, maar gebruik hiervoor ook kwaliteitsproducten. Welke producten voor jouw schoenen het meest geschikt zijn en natuurlijk voor de verkoop van deze onderhoudsproducten van kwaliteit mag je gerust eens binnen lopen!

Schoenenpoets en schoenenspray

Een belangrijk deel van het onderhoud van schoenen is het schoenen poetsen. Voor veel mensen een vervelend klusje, maar dat vervalt wanneer je de juiste producten gebruikt. Met schoenpoets of een goede schoenenspray maak je jouw schoenen ook nog eens vuil- en waterafstotend. Invloeden van water en vuil kunnen een nadelig effect hebben op de schoen. Het is dus verstandig om zo snel mogelijk na aankoop te beginnen met het onderhoud van jouw schoenen. Gebruik hiervoor kwaliteitsproducten en bespaar aanzienlijk op de langere termijn!

Onze andere diensten

LEDERWAREN

Groot aanbod riemen van de hoogste kwaliteit leer

MEER INFO >

SLEUTELDUPLICATIE

Snel en eenvoudig een set extra sleutels bij laten maken

MEER INFO >

Naamplaten op maat

Wij maken vele soorten naamplaten voor bedrijf en particulier

MEER INFO >

Heuvel 20K 5341 CW Oss | Telefoon 0412-643 062