Sleutelmaker John Moes Oss

Sleutels bij laten maken in Oss

Soms is het handig om een extra sleutel te hebben van je huis. Wanneer je in Oss of omgeving woont kun je hiervoor prima terecht bij schoenmaker John Moes in Oss. Een sleutel bijmaken is een expertise, maar ik draai mijn hand er niet voor om. Met de beste machines en de nodige vakkennis maak ik voor jou de sleutels bij terwijl je wacht.

Hoe maak je een extra sleutel bij?

Een sleutel kan je verliezen, kan stuk gaan of je wilt gewoon een extra sleutel voor je partner, of als reserve. Dan kun je deze makkelijk bij laten maken in de winkel. Loop gerust eens binnen en vertel mij jouw wensen. Sleutels maak ik voor je bij terwijl je wacht.

Snel een nieuwe sleutel

Wat de reden ook is, een sleutel bijmaken doe ik graag voor je. 95% van de sleutels kan ik direct voor je bijmaken terwijl je hier op wacht. Ik heb hiervoor de juiste apparatuur staan en de benodigde vakkennis in huis.

John Moes, de vakkundige schoenmaker in OSS

Meer dan 37 jaar ervaring

Met meer dan 37 jaar ervaring is schoenmaker John Moes de beste keuze in Oss en omgeving.

Lid van de Schoenmakersgilde

Uiteraard zijn wij lid van de Schoenmakersgilde

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Betaal altijd de juiste prijs voor goede kwaliteit.

Persoonlijke service

John Moes staat voor persoonlijk, meedenkend en vakkundig advies

Ruim assortiment

Niet alleen voor schoenreparaties, maar ook sleutelservice en naamborden.

Een gecertificeerde sleutel bijmaken

De meeste sleutels kan ik zo voor je bijmaken, het komt echter ook voor dat je een gecertificeerde sleutel hebt. Deze zijn niet zomaar bij te maken helaas. Wel kan ik je hierbij helpen uiteraard. Wanneer je langskomt met de sleutel en het sleutelcertificaat dan kan ik deze voor je bestellen en kun je deze na enkele dagen bij mij ophalen.

Auto sleutel bij laten maken

De meeste sleutels die ik bijmaak zijn huissleutels, maar het is ook mogelijk om een extra autosleutel bij te maken. Het bijmaken is zo gebeurt, ook als er een transponder op de sleutel aangesloten zit. Deze transponder dient later dan nog wel uitgelezen te worden.

Onze andere diensten

Onderhoud

De beste onderhoud en reinigingsmiddelen

MEER INFO >

LEDERWAREN

Groot aanbod riemen van de hoogste kwaliteit leer

MEER INFO >

Naamplaten op maat

Wij maken vele soorten naamplaten voor bedrijf en particulier

MEER INFO >

Heuvel 20K 5341 CW Oss | Telefoon 0412-643 062