Schoenreparatie John Moes oss

De beste schoenmaker in Oss? Kom naar John Moes!

Wanneer je schoenen stuk of beschadigd zijn is dit natuurlijk erg vervelend. Vaak zijn we dan geneigd om ze weg te gooien en nieuwe te gaan kopen. Maar wat als dit je lievelingsschoenen zijn? Of als ik je zou vertellen dat ze nog prima een ronde mee kunnen? Kom dus eerst voor een goed advies naar de winkel!

Schoenmaker voor oss en omgeving

Wanneer je in Oss of omgeving woont is de winkel van schoenmaker John Moes de juiste locatie voor jou. Al meer dan 37 jaar repareer ik schoenen en ik heb eigenlijk elke soort en maat wel in mijn handen gehad. In de loop der jaren heb ik een mooie vakkennis opgebouwd en kan mijn klanten dus voorzien van een eerlijk advies.

Schoenen verdienen ook een tweede kans

Wellicht ken je de slogan nog “Geef je schoenen een tweede leven”. Toch wordt er nog heel vaak gekozen om oude schoenen weg te gooien en te gaan voor een nieuw paar. Soms met pijn in hart. Terwijl dit helemaal niet nodig is!

Heel veel schoenen zijn nog gewoon te repareren en kunnen daarna nog een hele tijd gedragen worden. In veel gevallen is dit niet alleen veel goedkoper, het is ook nog eens wenselijker en vooral milieuvriendelijker want we besparen afval. Gooi die favoriete schoenen dus niet weg maar breng een bezoekje aan de winkel!

John Moes, de vakkundige schoenmaker in OSS

Meer dan 37 jaar ervaring

Met meer dan 37 jaar ervaring is schoenmaker John Moes de beste keuze in Oss en omgeving.

Lid van de Schoenmakersgilde

Uiteraard zijn wij lid van de Schoenmakersgilde

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Betaal altijd de juiste prijs voor goede kwaliteit.

Persoonlijke service

John Moes staat voor persoonlijk, meedenkend en vakkundig advies

Ruim assortiment

Niet alleen voor schoenreparaties, maar ook sleutelservice en naamborden.

Laat je schoenen repareren in Oss

Wanneer je de winkel binnenloopt met jouw oude schoenen en mij om een vakkundig, maar vooral eerlijk advies zal vragen, dan zal je versteld staan van de mogelijkheden die er nog zijn voor jouw oude schoenen.

Wellicht had je ze in gedachten al weggegooid, maar dat is dus totaal niet nodig. Ik repareer je schoenen weer en geef ze een nieuwe kans. Hakken vervangen, het repareren van de zool of het werkend maken van een rits. Voor mij kleine reparaties waarbij ik jou weer kan voorzien van een grote blijdschap.

Laat je kapotte schoenen repareren

Wanneer je in Oss of omgeving woont en kampt met kapotte schoenen, breng dan een bezoek aan de winkel. Of het nu je instappers, laarzen, sneakers, pumps of nette schoenen zijn, ik weet er raad mee. Samen kijken we na wat er kapot is en hoe we dit kunnen herstellen. Daarna ga ik voor je aan de slag en kun je vaak al binnen een uur je oude, vertrouwde schoenen in een nieuw jasje weer ophalen!

Onze andere diensten

Onderhoud

De beste onderhoud en reinigingsmiddelen

MEER INFO >

SLEUTELDUPLICATIE

Snel en eenvoudig een set extra sleutels bij laten maken

MEER INFO >

Naamplaten op maat

Wij maken vele soorten naamplaten voor bedrijf en particulier

MEER INFO >

Heuvel 20K 5341 CW Oss | Telefoon 0412-643 062