riem op maat laten maken oss

Riem te lang? Kom naar schoenmaker John Moes in Oss!

Bij schoenmaker John Moes kun je ook terecht voor allerlei reparaties en onderhoud van lederwaren. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe riem maar is hij te lang? Laat hem dan vakkundig inkorten en geniet van een riem die jou op het lijf is geschreven.

Ook voor de aankoop van lederwaren zoals riemen en portemonnees mag je gerust de winkel eens bezoeken. Daarnaast voorzie ik je graag van een goed advies op het gebied van lederwaren, bijvoorbeeld hoe je deze het best kunt onderhouden of wanneer je deze wilt laten repareren.

Riem laten repareren of inkorten

Je kent het vast wel, mooie nieuwe riem gekocht, maar net te lang. Met een te lang stuk blijven rondlopen is niet wenselijk dus hup de schaar erin. Niet doen! Ook wanneer de gaatjes net niet op de goede plek zitten zijn we geneigd om een extra gaatje te maken met een schaar. Waarom? Schoenmaker John Moes helpt je terwijl je wacht en binnen de kortste keren kun jij genieten van een riem waarvan niemand ooit zal merken dat hij eigenlijk te groot was.

Reparaties van lederwaren

Wanneer jouw riem, portemonnee, handtas of andere lederwaren helaas kapot is hoef je deze niet direct weg te gooien. Kom naar de winkel en ik repareer hem graag voor je! De winkel bevindt zich op de Heuvel nummer 20k in Oss!

John Moes, de vakkundige schoenmaker in OSS

Meer dan 37 jaar ervaring

Met meer dan 37 jaar ervaring is schoenmaker John Moes de beste keuze in Oss en omgeving.

Lid van de Schoenmakersgilde

Uiteraard zijn wij lid van de Schoenmakersgilde

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Betaal altijd de juiste prijs voor goede kwaliteit.

Persoonlijke service

John Moes staat voor persoonlijk, meedenkend en vakkundig advies

Ruim assortiment

Niet alleen voor schoenreparaties, maar ook sleutelservice en naamborden.

Riem op maat laten maken door Schoenmakerij John Moes

Woon je in Oss of omgeving en heb je een riem die niet past? Kom naar de winkel en ik zorg er snel en vakkundig voor dat jij met een mooie riem weer naar buiten loopt. Eindelijk een broek die niet meer afzakt en een riem die gezien mag worden!

Een riem repareren is een speciaal klusje, maar ik heb mijzelf daar de afgelopen 37 jaar in gespecialiseerd. Met de vakkennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd kan ik niet alleen jouw riem snel repareren, ik kan je ook voorzien van een goed advies over het onderhoud zodat je er lang plezier van hebt.

Lederwaren en meer

Niet alleen voor reparaties en op maat laten maken van riemen kun je bij mij terecht, maar ook voor de aanschaf. In de winkel heb ik een mooi assortiment riemen en uiteraard worden deze direct voor je op maat gemaakt.

Naast riemen vind je in de winkel ook portemonnees voor heren en dames en andere lederwaren. Het assortiment wisselt nog wel eens, kom dus gerust eens kijken wat er dit seizoen bij zit. Een ding kun je van op aan, een lederwaren aanschaffen bij schoenmaker John Moes is gaan voor kwaliteit. Ik zie je dus graag eens in de winkel

Onze andere diensten

Onderhoud

De beste onderhoud en reinigingsmiddelen

MEER INFO >

SLEUTELDUPLICATIE

Snel en eenvoudig een set extra sleutels bij laten maken

MEER INFO >

Naamplaten op maat

Wij maken vele soorten naamplaten voor bedrijf en particulier

MEER INFO >

Heuvel 20K 5341 CW Oss | Telefoon 0412-643 062